Advantech
flow-image

Teollinen IoT - mikä on protokolla?

Tämän resurssin on julkaissut Advantech

Keskustelu teollisen esineiden internetin (IIoT) hyödyllisyydestä on ohi. Hyvin suunniteltu IIoT-järjestelmä voi maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti asennuksen elinkaaren aikana tarjoamalla laitteiden tehokkuutta/käyttöä, ennakoivaa huoltoa, valvontaa ja tuotannon valvontaa.

Tässä oppaassa tarkastellaan joitakin suosituimmista langattomista teknologioista, joita on saatavilla teollisuuden IoT-sovelluksiin, sekä huomioita kunkin ympärillä olevista kustannuksista, turvallisuudesta ja valikoimasta.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojakäytännöllämme.

Liittyvät luokat Viestintä, Langattoman verkon IC:t ja moduulit, Lähikenttäviestintä (NFC), Sub-GHz/ISM-taajuusradio, Matkapuhelin, LPWAN-tekniikat, Teollinen, Teollisuus 4.0 -tekniikka, Teollinen verkostoituminen, ATEX-laitteet ja suunnittelu, PLC:t ja teollisuustietokoneet, Elektroniset turvajärjestelmät, Tunnistus ja automaatio, IIoT, Virta, Akut, Tehopuolijohteet, Virtalähteet ja muuntimet/invertterit, LDO:t, Virtamoduulit, Hakkuritehomuuntimet, Magneetit ja nauhakomponentit, Hajautettu teho, Digitaalinen/ohjelmistokohtainen virta, Moottorin ohjaus, Energiakeruu, Suojalaitteet, Jäähdytys