BlackBerry QNX
flow-image

Sulautettujen järjestelmien kyberturvallisuuden menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus

Tämän resurssin on julkaissut BlackBerry QNX

Ainoa järjestelmä, joka on turvassa kybertuhoilta, on sellainen, joka ei koskaan ole päällä. Vaikka tämä on liioittelua, jonka tarkoituksena on tuoda esiin tietoturvauhkien vakavuus, jotka ympäröivät tietokoneita ja puhelimia, sitä on pidettävä sulautettujen järjestelmien uhkana.

Nykyään enemmän kuin koskaan, kaikkialla läsnä oleva liitettävyys, toimintojen konsolidointi ja automaatio ovat jokaisella merkittävässä asemassa mahdollistettaessa uusia ohjelmistopohjaisten laitteiden ominaisuuksia, samalla kun otetaan käyttöön uusia uhkia. Ja vaikka et voi pysäyttää edistystä, on asioita voit tehdä rajoittaa haavoittuvuuksia, jotka tulevat uusia ja kehittyviä järjestelmiä.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojakäytännöllämme.

Liittyvät luokat Autoteollisuus, Autojen valaistus, Kori- ja alustaelektroniikka, Ääni- ja tietoviihde, HMI, Internetyhteydellä varustettujen autojen (V2X) tekniikat, ADAS ja autonominen ajaminen, Autojen anturit, Viestintä, Langattoman verkon IC:t ja moduulit, Lähikenttäviestintä (NFC), Sub-GHz/ISM-taajuusradio, Matkapuhelin, LPWAN-tekniikat, Sulautettu, Mikro-ohjaimet, Kehitys- ja vianetsintätyökalut, Arviointilautakunnat, SBC:t ja moduulit, Sulautetut käyttöjärjestelmät ja ohjelmistot, Reunalaskenta