Mouser Electronics
flow-image

Pysy ajan tasalla langattomista protokollista

Tämän resurssin on julkaissut Mouser Electronics

Elektroniikkateollisuus ei nuku koskaan. Tekninen kehitys ajaa maailmanlaajuisen teollisuuden sykkivää sydäntä ja läpäisee kaiken. Yksi esimerkki on langaton viestintä. Wi-Fi, Bluetooth® ja matkapuhelinviestintä voivat olla tuttuja ja luotettuja menetelmiä, mutta niiden tekniset ja suorituskykyominaisuudet ovat nykyään kehittyneet merkittävästi siitä, kun ne otettiin käyttöön.

Tässä artikkelissa tutkimme joitain viimeaikaisia ​​langattoman viestinnän kehityksiä, jotka ovat nousemassa alalla. Ensinnäkin korostamme Wi-Fi:hin liittyviä innovaatioita, mukaan lukien Wi-Fi 6, Wi-Fi HaLow, ja sitten siirrymme SigFoxin ja Loran suhteellisen tuoreisiin langattomiin menetelmiin.

Lataa se nyt Wi-Fi 6, Wi-Fi HaLow ja LPWAN-verkkoja varten - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojakäytännöllämme.

Liittyvät luokat Komponentit, Vastukset, SMD-passiivit, Kondensaattorit, Induktiokela, Liittimet, Kytkimet, Muuntajat, PCB-substraattitekniikka, Sulautettu, Mikro-ohjaimet, Kehitys- ja vianetsintätyökalut, Arviointilautakunnat, SBC:t ja moduulit, Sulautetut käyttöjärjestelmät ja ohjelmistot, Reunalaskenta, Puolijohteet, Mikro-ohjaimet, Muistit, Erilliset tuotteet, Prosessorit, Audio IC:t, Viestintä IC:t, Tehonhallinta IC:t, Valaistusohjaimet, Kuvantaminen ja fotoniikka